Efternavn Abdul gadhirAt vide mere om Abdul gadhir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul gadhir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul gadhir.

Abdul gadhir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul gadhir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul gadhir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul gadhir

Se kort over efternavn Abdul gadhir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul gadhir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul gadhir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul gadhir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul gadhir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul gadhir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul gadhir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul gadhir i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (31)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul gadhir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul gadhir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul gadhir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul gadhir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul gadhir. Dette skyldes, at efternavnet Abdul gadhir ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul gadhir, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul gadhir.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul gadhir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul gadhir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul gadhir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul gadhir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul gadhir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul gadhir med en fælles rod.

 1. Abdul gadir
 2. Abdul-qadir
 3. Abdul-zahir
 4. Abdulkadir
 5. Abdelgadir
 6. Abdul amir
 7. Abdul gafoor
 8. Abdul nasir
 9. Abdul quadir
 10. Abdul-amir
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-gafoor
 13. Abdul-hadi
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-wahid
 17. Abdulahi
 18. Abdulhadi
 19. Abdullahi
 20. Abdulrahim
 21. Abdelkadir
 22. Abdul aziz
 23. Abdul majid
 24. Abdul ghafoor
 25. Abdul ghani
 26. Abdul hamid
 27. Abdel hadi
 28. Abdul jabbar
 29. Abdul latif
 30. Abdel wahid
 31. Abdul karim
 32. Abdul sattar
 33. Abdul jalil
 34. Abdul ganee
 35. Abdul gayoom
 36. Abdul bari
 37. Abdul satar
 38. Abdul malik
 39. Abdul jabar
 40. Abdel sahib