Efternavn AbdesAt vide mere om Abdes efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdes efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdes.

Abdes efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdes, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdes helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdes

Se kort over efternavn Abdes

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdes i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdes, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdes, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdes efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdes efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdes er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdes i verden

 1. Venezuela Venezuela (11)
 2. Brasilien Brasilien (4)
 3. Algeriet Algeriet (1)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 5. Niger Niger (1)
 6. Syrien Syrien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdes rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdes efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdes er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdes er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdes, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdes.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdes, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdes, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abades
 2. Abdis
 3. Abdus
 4. Abdek
 5. Abadez
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Abdias
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdz
 12. Abats
 13. Abadias
 14. Abdeslam
 15. Abitz
 16. Aboites
 17. Aboytes
 18. Aubets
 19. Avdic
 20. Abdeslem
 21. Abdić
 22. Abdiji
 23. Aftis
 24. Abetz
 25. Abdiaj
 26. Abudoj
 27. Abbots
 28. Abbadessa
 29. Abbotts
 30. Abdeselam
 31. Abdeslami
 32. Abdoussi
 33. Apitz
 34. Abdesslam
 35. Abdesslem
 36. Abdesamad
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija