Efternavn AbdousAt vide mere om Abdous efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdous efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdous.

Abdous efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdous, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdous helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdous

Se kort over efternavn Abdous

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdous i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdous, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdous, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdous efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdous efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdous er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdous i verden

 1. Algeriet Algeriet (3619)
 2. Marokko Marokko (1635)
 3. Frankrig Frankrig (293)
 4. Niger Niger (78)
 5. Iran Iran (23)
 6. Spanien Spanien (22)
 7. USA USA (19)
 8. Canada Canada (12)
 9. Belgien Belgien (4)
 10. England England (2)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Ungarn Ungarn (1)
 14. Nederlandene Nederlandene (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdous rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdous efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdous er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdous er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdous gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdous. Dette skyldes, at efternavnet Abdous ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdous, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdous.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdous, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdous, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdous eller nogle af de efternavne, der ligner Abdous, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdous blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdous med en fælles rod.

 1. Abdus
 2. Abdis
 3. Abdoussi
 4. Abdias
 5. Abdes
 6. Abbots
 7. Abades
 8. Abadias
 9. Abbotts
 10. Abts
 11. Abdk
 12. Abudas
 13. Abdić
 14. Abdiji
 15. Abdiaj
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abdek
 19. Abats
 20. Abadez
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Aubets
 25. Avdic
 26. Abtouche
 27. Abidjan
 28. Avdić
 29. Avdija
 30. Avdiji
 31. Abdagic
 32. Aftis
 33. Abetz
 34. Avtzis
 35. Avdiaj
 36. Aftiss
 37. Abbotson
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abbadessa