Efternavn AbdekAt vide mere om Abdek efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdek efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdek.

Abdek efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdek, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdek helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdek

Se kort over efternavn Abdek

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdek i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdek, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdek, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdek efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdek efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdek er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdek i verden

 1. Cameroun Cameroun (1)
 2. Djibouti Djibouti (1)
 3. Algeriet Algeriet (1)
 4. Malta Malta (1)
 5. Niger Niger (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdek rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdek efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdek er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdek er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdek gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdek. Dette skyldes, at efternavnet Abdek ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdek, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdek.

 1. Abdk
 2. Abdes
 3. Abades
 4. Abadez
 5. Abdis
 6. Abdus
 7. Abdz
 8. Abdous
 9. Abitz
 10. Abts
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Afteka
 20. Abats
 21. Abadias
 22. Abdeslam
 23. Aboites
 24. Aboytes
 25. Apitz
 26. Apodaka
 27. Aptekar
 28. Aubets
 29. Avetik
 30. Abdeslem
 31. Abidjan
 32. Avdić
 33. Avdija
 34. Avdiji
 35. Abdagic
 36. Aftis
 37. Apteker
 38. Avdiaj
 39. Aftyka
 40. Abbots