Efternavn AbdeljebbarAt vide mere om Abdeljebbar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljebbar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljebbar.

Abdeljebbar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljebbar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljebbar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljebbar

Se kort over efternavn Abdeljebbar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljebbar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljebbar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljebbar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljebbar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljebbar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljebbar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljebbar i verden

 1. Marokko Marokko (409)
 2. Algeriet Algeriet (5)
 3. USA USA (3)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. Mauretanien Mauretanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljebbar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljebbar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljebbar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljebbar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeljebbar. Dette skyldes, at efternavnet Abdeljebbar ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeljebbar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeljebbar, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeljebbar eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeljebbar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeljebbar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeljebbar med en fælles rod.

 1. Abdeljabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdelkebir
 7. Abdul jabbar
 8. Abdeljawad
 9. Abdelelah
 10. Abdeljaouad
 11. Abdelkbir
 12. Abdeljalak
 13. Abdeljalal
 14. Abdelfetah
 15. Abdelfettah
 16. Abdelkabir
 17. Abdul jabar
 18. Abdel abas
 19. Abdelbari
 20. Abdel-bary
 21. Abdelnebi
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelfatah
 28. Abdelfattah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdelkader
 33. Abdelkerim
 34. Abdella
 35. Abdellah
 36. Abdelmalak
 37. Abdelmessih
 38. Abdelmoula
 39. Abdelnabi
 40. Abdelnour