Efternavn AbdelnebiAt vide mere om Abdelnebi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelnebi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelnebi.

Abdelnebi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelnebi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelnebi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelnebi

Se kort over efternavn Abdelnebi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelnebi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelnebi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelnebi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelnebi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelnebi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelnebi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelnebi i verden

 1. Algeriet Algeriet (558)
 2. Spanien Spanien (10)
 3. Tchad Tchad (9)
 4. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelnebi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelnebi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelnebi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelnebi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelnebi. Dette skyldes, at efternavnet Abdelnebi ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelnebi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelnebi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdelkebir
 4. Abdel nabi
 5. Abdelhedi
 6. Abdelkefi
 7. Abdalnabi
 8. Abdelali
 9. Abdelhadi
 10. Abdelkerim
 11. Abdellahi
 12. Abdellati
 13. Abdelli
 14. Abdelnour
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelkbir
 18. Abdelgani
 19. Abdelhabib
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelkabir
 24. Abdellali
 25. Abdelahi
 26. Abdelloui
 27. Abdelbari
 28. Abdelaoui
 29. Abdeli
 30. Abdellawi
 31. Abdalahi
 32. Abdali
 33. Abdallahi
 34. Abdel
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelghani