Efternavn AbdeljabarAt vide mere om Abdeljabar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljabar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljabar.

Abdeljabar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljabar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljabar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljabar

Se kort over efternavn Abdeljabar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljabar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljabar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljabar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljabar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljabar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljabar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljabar i verden

 1. USA USA (14)
 2. Qatar Qatar (9)
 3. Danmark Danmark (7)
 4. Venezuela Venezuela (7)
 5. Marokko Marokko (4)
 6. Sudan Sudan (4)
 7. Sverige Sverige (4)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljabar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljabar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljabar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljabar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeljabar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeljabar, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeljabar eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeljabar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeljabar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeljabar med en fælles rod.

 1. Abdeljaber
 2. Abdeljabbar
 3. Abdeljawad
 4. Abduljabbar
 5. Abdeljalak
 6. Abdeljalal
 7. Abdeljebbar
 8. Abdelkabir
 9. Abdul jabar
 10. Abdel abas
 11. Abdelaal
 12. Abdelfatah
 13. Abdelkader
 14. Abdelmalak
 15. Abdelnabi
 16. Abdelqader
 17. Abdelraza
 18. Abdelsalam
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-jabbar
 21. Abdelgadir
 22. Abdeljaouad
 23. Abdeljalil
 24. Abdelkbir
 25. Abdelwahad
 26. Abdelkebir
 27. Abdelhabib
 28. Abdelkamal
 29. Abdelkadir
 30. Abdul jabbar
 31. Abdelhalak
 32. Abdulsatar
 33. Abdel aal
 34. Abdelbari
 35. Abdel-bary
 36. Abdel-salam
 37. Abdel-sattar
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali