Efternavn AbduljabbarAt vide mere om Abduljabbar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduljabbar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduljabbar.

Abduljabbar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduljabbar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduljabbar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduljabbar

Se kort over efternavn Abduljabbar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduljabbar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduljabbar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduljabbar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduljabbar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduljabbar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduljabbar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduljabbar i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4894)
 2. Filippinerne Filippinerne (1073)
 3. Irak Irak (189)
 4. USA USA (84)
 5. Qatar Qatar (74)
 6. Sverige Sverige (67)
 7. Pakistan Pakistan (56)
 8. Indien Indien (53)
 9. Nigeria Nigeria (41)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (31)
 11. England England (14)
 12. Canada Canada (7)
 13. Yemen Yemen (6)
 14. Indonesien Indonesien (5)
 15. Sudan Sudan (4)
 16. Australien Australien (4)
 17. Bahrain Bahrain (4)
 18. Sri Lanka Sri Lanka (4)
 19. Malaysia Malaysia (4)
 20. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (3)
 21. Jordan Jordan (3)
 22. Nederlandene Nederlandene (3)
 23. Tyskland Tyskland (2)
 24. Frankrig Frankrig (2)
 25. Norge Norge (2)
 26. Afghanistan Afghanistan (1)
 27. Singapore Singapore (1)
 28. Syrien Syrien (1)
 29. Bangladesh Bangladesh (1)
 30. Tunesien Tunesien (1)
 31. Hviderusland Hviderusland (1)
 32. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 33. Schweiz Schweiz (1)
 34. Kina Kina (1)
 35. Finland Finland (1)
 36. Wales Wales (1)
 37. Kuwait Kuwait (1)
 38. New Zealand New Zealand (1)
 39. Oman Oman (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduljabbar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduljabbar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduljabbar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduljabbar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abduljabbar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abduljabbar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abduljabbar.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abduljabbar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abduljabbar, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abduljabbar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abduljabbar, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abduljabbar eller nogle af de efternavne, der ligner Abduljabbar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abduljabbar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abduljabbar med en fælles rod.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abdeljabbar
 3. Abdul jabbar
 4. Abdeljebbar
 5. Abdul jabar
 6. Abdeljabar
 7. Abdeljaber
 8. Abdulsatar
 9. Abdeljawad
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-sattar
 13. Abdulahad
 14. Abdulkadir
 15. Abdulnabi
 16. Abdulrab
 17. Abdulrahman
 18. Abdullaeva
 19. Abdeljaouad
 20. Abdeljalak
 21. Abdeljalal
 22. Abdul amir
 23. Abdul sattar
 24. Abdelkabir
 25. Abdulhanan
 26. Abdulrazak
 27. Abdulsalam
 28. Abdulwahab
 29. Abdulaeva
 30. Abdul bari
 31. Abdul satar
 32. Abdel abas
 33. Abdulkader
 34. Abdel-sattar
 35. Abdelaal
 36. Abdelfatah
 37. Abdelfattah
 38. Abdelkader
 39. Abdelmalak
 40. Abdelnabi