Efternavn AbdeljabbarAt vide mere om Abdeljabbar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljabbar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljabbar.

Abdeljabbar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljabbar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljabbar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljabbar

Se kort over efternavn Abdeljabbar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljabbar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljabbar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljabbar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljabbar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljabbar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljabbar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljabbar i verden

 1. Marokko Marokko (409)
 2. USA USA (59)
 3. Spanien Spanien (15)
 4. Frankrig Frankrig (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunesien Tunesien (9)
 7. Sverige Sverige (4)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Algeriet Algeriet (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Jordan Jordan (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljabbar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljabbar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljabbar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljabbar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeljabbar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdeljabbar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdeljabbar.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeljabbar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeljabbar, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdeljabbar eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeljabbar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeljabbar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeljabbar med en fælles rod.

 1. Abduljabbar
 2. Abdeljebbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdeljawad
 8. Abdeljaouad
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkabir
 12. Abdul jabar
 13. Abdel abas
 14. Abdel-sattar
 15. Abdelaal
 16. Abdelfatah
 17. Abdelfattah
 18. Abdelkader
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahman
 23. Abdelraza
 24. Abdelsalam
 25. Abdelwahab
 26. Abdelgadir
 27. Abdeljalil
 28. Abdelkbir
 29. Abdelwahad
 30. Abdelkebir
 31. Abdelhabib
 32. Abdelkamal
 33. Abdelkadir
 34. Abdel sattar
 35. Abdelhalak
 36. Abdulsatar
 37. Abdel aal
 38. Abdelhamza
 39. Abdelbari
 40. Abdelmaula