Efternavn Abdul jabbarAt vide mere om Abdul jabbar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul jabbar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul jabbar.

Abdul jabbar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul jabbar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul jabbar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul jabbar

Se kort over efternavn Abdul jabbar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul jabbar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul jabbar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul jabbar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul jabbar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul jabbar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul jabbar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul jabbar i verden

 1. Irak Irak (63052)
 2. Yemen Yemen (8923)
 3. Afghanistan Afghanistan (532)
 4. Egypten Egypten (488)
 5. Filippinerne Filippinerne (360)
 6. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (328)
 7. Syrien Syrien (199)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (170)
 9. Kuwait Kuwait (154)
 10. Indien Indien (80)
 11. Malaysia Malaysia (52)
 12. Jordan Jordan (43)
 13. Nigeria Nigeria (32)
 14. Singapore Singapore (21)
 15. Frankrig Frankrig (12)
 16. England England (12)
 17. Sverige Sverige (12)
 18. Spanien Spanien (8)
 19. Oman Oman (7)
 20. Sydafrika Sydafrika (6)
 21. Thailand Thailand (3)
 22. Brasilien Brasilien (2)
 23. Canada Canada (2)
 24. Norge Norge (2)
 25. Schweiz Schweiz (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul jabbar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul jabbar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul jabbar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul jabbar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul jabbar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul jabbar. Dette skyldes, at efternavnet Abdul jabbar ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul jabbar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul jabbar.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul jabbar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul jabbar, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdul jabar
 4. Abdeljabbar
 5. Abdul sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdul satar
 8. Abdeljabar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-sattar
 11. Abdul amir
 12. Abdul rahman
 13. Abdul razzaq
 14. Abdel sattar
 15. Abdul gadir
 16. Abdul gafoor
 17. Abdul razzag
 18. Abdul samad
 19. Abdul jalil
 20. Abdul hanan
 21. Abdulsatar
 22. Abdul jaleel
 23. Abdul hannan
 24. Abdul nasir
 25. Abdul bari
 26. Abdul mannan
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul razaq
 29. Abdel abas
 30. Abdel-sattar
 31. Abdeljawad
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-amir
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-gafoor
 36. Abdul-ghafar
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-qadir
 39. Abdul-rahman
 40. Abdul-razzaq