Efternavn Abdel-baryAt vide mere om Abdel-bary efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-bary efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-bary.

Abdel-bary efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-bary, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-bary helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-bary

Se kort over efternavn Abdel-bary

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-bary i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-bary, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-bary, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-bary efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-bary efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-bary er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-bary i verden

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-bary rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-bary efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-bary er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-bary er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel-bary gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel-bary. Dette skyldes, at efternavnet Abdel-bary ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel-bary, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel-bary.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel-bary kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel-bary, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelbari
 2. Abdelhady
 3. Abdelhay
 4. Abdul-baqi
 5. Abdel-zahra
 6. Abdel-hadi
 7. Abdelkbir
 8. Abdelbaki
 9. Abdul bari
 10. Abdel baki
 11. Abdel-lah
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhak
 21. Abdelilah
 22. Abdeljaber
 23. Abdelkarim
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelnabi
 29. Abdelnour
 30. Abdelraza
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-hadi
 33. Abdul-haqq
 34. Abdul-karim
 35. Abdel-wahab
 36. Abdel-wahid
 37. Abdelelah
 38. Abdeljabbar
 39. Abdelati
 40. Abdelouahd