Efternavn AbdelfettahAt vide mere om Abdelfettah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelfettah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelfettah.

Abdelfettah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelfettah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelfettah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelfettah

Se kort over efternavn Abdelfettah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelfettah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelfettah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelfettah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelfettah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelfettah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelfettah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelfettah i verden

 1. Marokko Marokko (886)
 2. Algeriet Algeriet (626)
 3. Frankrig Frankrig (23)
 4. Canada Canada (5)
 5. USA USA (5)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Italien Italien (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)
 10. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelfettah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelfettah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelfettah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelfettah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelfettah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelfettah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelfettah, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelfettah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelfettah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelfettah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelfettah med en fælles rod.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfetah
 3. Abdelfatah
 4. Abdel fattah
 5. Abdelelah
 6. Abdel-fatah
 7. Abdel-sattar
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdellah
 11. Abdelmessih
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdel sattar
 15. Abdeljebbar
 16. Abdellilah
 17. Abdel-lah
 18. Abdel lah
 19. Abdallah
 20. Abdel-salam
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelatif
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkerim
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmoula
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdillah
 40. Abdul-sattar