Efternavn AbdeljaouedAt vide mere om Abdeljaoued efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljaoued efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljaoued.

Abdeljaoued efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljaoued, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljaoued helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljaoued

Se kort over efternavn Abdeljaoued

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljaoued i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljaoued, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljaoued, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljaoued efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljaoued efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljaoued er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljaoued i verden

 1. Tunesien Tunesien (52)
 2. Frankrig Frankrig (3)
 3. Schweiz Schweiz (2)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Polen Polen (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. USA USA (1)
 9. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljaoued rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljaoued efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljaoued er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljaoued er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeljaoued gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeljaoued, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeljaoued, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeljaoued kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeljaoued, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeljaoued eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeljaoued, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeljaoued blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeljaoued med en fælles rod.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdeljaber
 3. Abdeljawad
 4. Abdellaoui
 5. Abdelsayed
 6. Abdelhamed
 7. Abdelwahed
 8. Abdeluahed
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdallaoui
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkader
 16. Abdelkamel
 17. Abdelkazem
 18. Abdellouli
 19. Abdelmajid
 20. Abdelmalek
 21. Abdelmanje
 22. Abdelmoula
 23. Abdelmoumen
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelqader
 27. Abdelhassen
 28. Abdelatef
 29. Abdeljabbar
 30. Abdelouahd
 31. Abdelmadjid
 32. Abdulsayed
 33. Abdelouadoud
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahad
 38. Abdelwahid
 39. Abdeljalak
 40. Abdeljalal