Efternavn AbdelkamalAt vide mere om Abdelkamal efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkamal efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkamal.

Abdelkamal efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkamal, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkamal helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkamal

Se kort over efternavn Abdelkamal

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkamal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkamal, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkamal, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkamal efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkamal efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkamal er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkamal i verden

 1. Marokko Marokko (136)
 2. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkamal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkamal efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkamal er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkamal er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelkamal. Dette skyldes, at efternavnet Abdelkamal ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdelkamel
 2. Abdelaal
 3. Abdeljalal
 4. Abdel aal
 5. Abdel kamel
 6. Abdelfatah
 7. Abdelhamid
 8. Abdeljawad
 9. Abdelkader
 10. Abdelkarim
 11. Abdelkazem
 12. Abdelmalak
 13. Abdelrahman
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelwahab
 17. Abdeljalil
 18. Abdelwahad
 19. Abdelhamed
 20. Abdeljalak
 21. Abdelkhalak
 22. Abdelkarin
 23. Abdelkadir
 24. Abdelaali
 25. Abdelhalak
 26. Abdelkabir
 27. Abdel abas
 28. Abdelhamza
 29. Abdeljabar
 30. Abdel-rahman
 31. Abdel-salam
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelatif
 36. Abdelaziz
 37. Abdelfattah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid