Efternavn AbdellawiAt vide mere om Abdellawi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdellawi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdellawi.

Abdellawi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdellawi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdellawi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdellawi

Se kort over efternavn Abdellawi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdellawi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdellawi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdellawi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdellawi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdellawi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdellawi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdellawi i verden

 1. Tunesien Tunesien (4)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdellawi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdellawi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdellawi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdellawi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdellawi. Dette skyldes, at efternavnet Abdellawi ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdellahi
 2. Abdellati
 3. Abdellali
 4. Abdallahi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdella
 8. Abdellah
 9. Abdellaoui
 10. Abdellatif
 11. Abdelli
 12. Abdelnabi
 13. Abdillahi
 14. Abdollahi
 15. Abdullahi
 16. Abdelati
 17. Abdelhai
 18. Abdellaziz
 19. Abdelgani
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelahi
 24. Abdelloui
 25. Abdelbari
 26. Abdalahi
 27. Abdalla
 28. Abdallah
 29. Abdallaoui
 30. Abdela
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelatif
 34. Abdelaziz
 35. Abdelghani
 36. Abdelhady
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim