Efternavn AbdellilahAt vide mere om Abdellilah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdellilah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdellilah.

Abdellilah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdellilah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdellilah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdellilah

Se kort over efternavn Abdellilah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdellilah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdellilah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdellilah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdellilah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdellilah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdellilah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdellilah i verden

 1. Algeriet Algeriet (6)
 2. Marokko Marokko (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdellilah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdellilah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdellilah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdellilah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdellilah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdellilah, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdellilah, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdellilah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdellilah, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelilah
 2. Abdelhilah
 3. Abdellah
 4. Abdelelah
 5. Abdelillah
 6. Abdel-lah
 7. Abdeallah
 8. Abdel lah
 9. Abd-allah
 10. Abdallah
 11. Abdelah
 12. Abdelfatah
 13. Abdella
 14. Abdellahi
 15. Abdelli
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdillah
 19. Abdullah
 20. Abdollah
 21. Abduallah
 22. Abdeljalak
 23. Abdeljalal
 24. Abdelfetah
 25. Abd allah
 26. Abdelhalak
 27. Abdoullah
 28. Abdeloihab
 29. Abdellali
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad