Efternavn AbdelaliAt vide mere om Abdelali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelali.

Abdelali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelali

Se kort over efternavn Abdelali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelali i verden

 1. Algeriet Algeriet (5179)
 2. Marokko Marokko (4564)
 3. Tunesien Tunesien (199)
 4. Spanien Spanien (48)
 5. Frankrig Frankrig (32)
 6. Belgien Belgien (25)
 7. USA USA (18)
 8. Canada Canada (13)
 9. Nederlandene Nederlandene (5)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 11. Tyskland Tyskland (4)
 12. Kuwait Kuwait (4)
 13. Italien Italien (2)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Egypten Egypten (1)
 16. England England (1)
 17. Skotland Skotland (1)
 18. Indien Indien (1)
 19. Libyen Libyen (1)
 20. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Syrien Syrien (1)
 23. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelali gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelali. Dette skyldes, at efternavnet Abdelali ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelali, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelali.

 1. Abdelli
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdellali
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdali
 8. Abdela
 9. Abdelaal
 10. Abdelah
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhalim
 15. Abdella
 16. Abdellahi
 17. Abdellati
 18. Abdelmalik
 19. Abdelmalki
 20. Abdelnabi
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdelgani
 26. Abdelasis
 27. Abdelbaki
 28. Abdeladim
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdul-ali
 32. Abdiwali
 33. Abdi ali
 34. Abdelbari
 35. Abdelaoui
 36. Abdeli
 37. Abidelli
 38. Abdellawi
 39. Abdelazid
 40. Abadalalh