Efternavn AbdalmalakAt vide mere om Abdalmalak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalmalak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalmalak.

Abdalmalak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalmalak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalmalak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalmalak

Se kort over efternavn Abdalmalak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalmalak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalmalak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalmalak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalmalak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalmalak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalmalak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalmalak i verden

 1. Egypten Egypten (122)
 2. USA USA (2)
 3. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalmalak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalmalak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalmalak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalmalak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdalmalak, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdalmalak.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdalmalak, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdalmalak, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdalmalak kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdalmalak, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelmalak
 2. Abdelmalek
 3. Abdelmalik
 4. Abdulmalik
 5. Abdeljalak
 6. Abdelhalak
 7. Abdul-malak
 8. Abdelmalack
 9. Abdalla
 10. Abdallah
 11. Abdelmalki
 12. Abdelsalam
 13. Abdeljalal
 14. Abdelkhalak
 15. Abd al malik
 16. Abdalaah
 17. Abdulrazak
 18. Abdulsalam
 19. Abdolmaleki
 20. Abdul malik
 21. Abdalwahab
 22. Abdelmaula
 23. Abadalalh
 24. Abd-allah
 25. Abdala
 26. Abdalahe
 27. Abdalahi
 28. Abdallahi
 29. Abdallaoui
 30. Abdel-salam
 31. Abdelaal
 32. Abdelali
 33. Abdelfatah
 34. Abdelhak
 35. Abdelhalim
 36. Abdelilah
 37. Abdeljawad
 38. Abdelkhalek
 39. Abdella
 40. Abdellah