Efternavn AbdellaliAt vide mere om Abdellali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdellali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdellali.

Abdellali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdellali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdellali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdellali

Se kort over efternavn Abdellali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdellali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdellali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdellali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdellali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdellali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdellali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdellali i verden

 1. Algeriet Algeriet (2178)
 2. Frankrig Frankrig (39)
 3. Canada Canada (8)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Irland Irland (1)
 7. Marokko Marokko (1)
 8. Mauretanien Mauretanien (1)
 9. Rumænien Rumænien (1)
 10. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdellali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdellali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdellali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdellali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdellali gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdellali. Dette skyldes, at efternavnet Abdellali ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdellali, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdellali, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdellali eller nogle af de efternavne, der ligner Abdellali, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdellali blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdellali med en fælles rod.

 1. Abdelali
 2. Abdellahi
 3. Abdellati
 4. Abdelaali
 5. Abdellawi
 6. Abdallahi
 7. Abdelaal
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhalim
 10. Abdella
 11. Abdellah
 12. Abdellaoui
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdellouli
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdelnabi
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdullahi
 22. Abdelati
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdellaziz
 26. Abdelgani
 27. Abdelbaki
 28. Abdelaati
 29. Abdul-ali
 30. Abdelahi
 31. Abdelloui
 32. Abdelbari
 33. Abdalahi
 34. Abdali
 35. Abdalla
 36. Abdallah
 37. Abdallaoui
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelatif