Efternavn AbdelmalikAt vide mere om Abdelmalik efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmalik efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmalik.

Abdelmalik efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmalik, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmalik helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmalik

Se kort over efternavn Abdelmalik

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmalik i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmalik, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmalik, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmalik efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmalik efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmalik er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmalik i verden

 1. Egypten Egypten (1092)
 2. Marokko Marokko (136)
 3. USA USA (70)
 4. Spanien Spanien (68)
 5. Algeriet Algeriet (51)
 6. Canada Canada (36)
 7. Australien Australien (9)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 9. Nederlandene Nederlandene (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Tchad Tchad (4)
 14. England England (2)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Frankrig Frankrig (1)
 18. Libyen Libyen (1)
 19. Mauretanien Mauretanien (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Filippinerne Filippinerne (1)
 22. Tunesien Tunesien (1)
 23. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmalik rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmalik efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmalik er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmalik er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelmalik, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelmalik.

At afgøre om efternavnet Abdelmalik eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmalik, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmalik blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmalik med en fælles rod.

 1. Abdelmalak
 2. Abdelmalek
 3. Abdulmalik
 4. Abdelali
 5. Abdelhalim
 6. Abdelmajid
 7. Abdelmalki
 8. Abdelkhalik
 9. Abdeljalil
 10. Abdelmayid
 11. Abdalmalak
 12. Abdeljalak
 13. Abdelaali
 14. Abdelhalak
 15. Abdellali
 16. Abdul malik
 17. Abdelmagid
 18. Abdelmalack
 19. Abdelaal
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkarim
 28. Abdelkhalek
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmanje
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdelsalam
 37. Abdelgadir
 38. Abdelati
 39. Abdelmadjid
 40. Abdelhai