Efternavn AbdelkhalakAt vide mere om Abdelkhalak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkhalak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkhalak.

Abdelkhalak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkhalak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkhalak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkhalak

Se kort over efternavn Abdelkhalak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkhalak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkhalak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkhalak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkhalak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkhalak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkhalak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkhalak i verden

 1. Marokko Marokko (9)
 2. Yemen Yemen (9)
 3. Algeriet Algeriet (4)
 4. Belgien Belgien (2)
 5. Brasilien Brasilien (2)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 7. Frankrig Frankrig (1)
 8. Irak Irak (1)
 9. Nederlandene Nederlandene (1)
 10. Tunesien Tunesien (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkhalak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkhalak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkhalak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkhalak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelkhalak. Dette skyldes, at efternavnet Abdelkhalak ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkhalak, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkhalak, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelhalak
 4. Abdelmalak
 5. Abdelkhaleq
 6. Abdeljalak
 7. Abdel-salam
 8. Abdelhak
 9. Abdelhalim
 10. Abdelmalek
 11. Abdelmalik
 12. Abdelsalam
 13. Abdulkhalil
 14. Abdelhilah
 15. Abdalmalak
 16. Abdeljalal
 17. Abdelkamal
 18. Abdel salam
 19. Abdel halim
 20. Abdul-malak
 21. Abdelmalack
 22. Abdelaal
 23. Abdelali
 24. Abdelfatah
 25. Abdelghani
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhady
 28. Abdelhafid
 29. Abdelhakim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdeljawad
 34. Abdelkader
 35. Abdelkamel
 36. Abdelkarim
 37. Abdelkazem
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdelmalki