Efternavn AbdelaaliAt vide mere om Abdelaali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelaali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelaali.

Abdelaali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelaali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelaali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelaali

Se kort over efternavn Abdelaali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelaali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelaali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelaali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelaali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelaali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelaali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelaali i verden

 1. Marokko Marokko (545)
 2. Algeriet Algeriet (82)
 3. Spanien Spanien (10)
 4. Tunesien Tunesien (8)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 6. Irland Irland (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelaali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelaali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelaali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelaali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abdelaal
 2. Abdelali
 3. Abdelaati
 4. Abdellali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhalim
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelli
 10. Abdelmalik
 11. Abdelmalki
 12. Abdelnabi
 13. Abdelati
 14. Abdeljalil
 15. Abdelhai
 16. Abdelgani
 17. Abdelaaziz
 18. Abdelbaki
 19. Abdul-ali
 20. Abdelahi
 21. Abdel aal
 22. Abdelbari
 23. Abdelaoui
 24. Abdellawi
 25. Abdalahi
 26. Abdali
 27. Abdallahi
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelatif
 31. Abdelaziz
 32. Abdelghani
 33. Abdelhady
 34. Abdelhafid
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelhamid
 38. Abdelhay
 39. Abdelkarim
 40. Abdella