Efternavn Abdel-fatahAt vide mere om Abdel-fatah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-fatah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-fatah.

Abdel-fatah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-fatah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-fatah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-fatah

Se kort over efternavn Abdel-fatah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-fatah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-fatah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-fatah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-fatah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-fatah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-fatah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-fatah i verden

  1. Egypten Egypten (1068)
  2. Australien Australien (6)
  3. Spanien Spanien (5)
  4. England England (2)
  5. USA USA (2)
  6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
  7. Canada Canada (1)
  8. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
  9. Sudan Sudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-fatah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-fatah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-fatah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-fatah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel-fatah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel-fatah.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel-fatah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel-fatah, være opstået, som vi kan konstatere.

  1. Abdelfatah
  2. Abdelfattah
  3. Abdelfetah
  4. Abdel fattah
  5. Abdel-salam
  6. Abdel-sattar
  7. Abdel-wahab
  8. Abdelfettah
  9. Abdel-lah
  10. Abdel-rahman
  11. Abdelaal
  12. Abdelah
  13. Abdelatif
  14. Abdelilah
  15. Abdeljawad
  16. Abdellah
  17. Abdellati
  18. Abdellatif
  19. Abdelmalak
  20. Abdelouahab
  21. Abdelraza
  22. Abdelsalam
  23. Abdelwahab
  24. Abdul-ahad
  25. Abdul-salam
  26. Abdul-samad
  27. Abdul-sattar
  28. Abdul-latif
  29. Abdel-wahid
  30. Abdel-zahra
  31. Abdel-hadi
  32. Abdelatef
  33. Abdelelah
  34. Abdelati
  35. Abdelillah
  36. Abdelhilah
  37. Abdelwahad
  38. Abdeljalak
  39. Abdeljalal
  40. Abdelouahad