Efternavn AbdulbakiAt vide mere om Abdulbaki efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulbaki efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulbaki.

Abdulbaki efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulbaki, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulbaki helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulbaki

Se kort over efternavn Abdulbaki

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulbaki i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulbaki, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulbaki, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulbaki efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulbaki efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulbaki er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulbaki i verden

 1. Nigeria Nigeria (1384)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (557)
 3. Egypten Egypten (336)
 4. Filippinerne Filippinerne (221)
 5. USA USA (80)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (42)
 7. Kuwait Kuwait (29)
 8. Makedonien Makedonien (28)
 9. Libanon Libanon (18)
 10. Sverige Sverige (17)
 11. Canada Canada (17)
 12. Etiopien Etiopien (16)
 13. Qatar Qatar (12)
 14. Syrien Syrien (11)
 15. Australien Australien (6)
 16. Malaysia Malaysia (4)
 17. Oman Oman (4)
 18. Indien Indien (3)
 19. Norge Norge (3)
 20. Venezuela Venezuela (2)
 21. Belgien Belgien (2)
 22. Bulgarien Bulgarien (2)
 23. Brasilien Brasilien (2)
 24. Danmark Danmark (2)
 25. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 26. Bahrain Bahrain (1)
 27. Spanien Spanien (1)
 28. England England (1)
 29. Irak Irak (1)
 30. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 31. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 32. Niger Niger (1)
 33. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulbaki rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulbaki efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulbaki er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulbaki er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdulbaki, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdulbaki, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulbaki kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulbaki, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulbaki eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulbaki, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulbaki blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulbaki med en fælles rod.

 1. Abdelbaki
 2. Abdul-baqi
 3. Abdulahi
 4. Abdulai
 5. Abdulhadi
 6. Abdulhakim
 7. Abdullahi
 8. Abdulnabi
 9. Abdul-ali
 10. Abdul bari
 11. Abdel baki
 12. Abdelbari
 13. Abdalahi
 14. Abdallahi
 15. Abdelali
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhak
 18. Abdelhakim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdelmalki
 22. Abdelnabi
 23. Abdillahi
 24. Abdollahi
 25. Abdul-amir
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-basir
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-wakil
 31. Abdula
 32. Abdulah
 33. Abdulatif
 34. Abdulaziz
 35. Abdulghani
 36. Abdulhamid
 37. Abdulhaqq
 38. Abdulkadir
 39. Abdulkarim
 40. Abdulla