Efternavn AbdićAt vide mere om Abdić efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdić efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdić.

Abdić efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdić, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdić helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdić

Se kort over efternavn Abdić

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdić i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdić, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdić, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdić efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdić efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdić er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdić i verden

 1. Bosnien og Hercegovina Bosnien og Hercegovina (1197)
 2. Slovenien Slovenien (356)
 3. Kroatien Kroatien (93)
 4. Montenegro Montenegro (52)
 5. Serbien Serbien (4)
 6. Kosovo Kosovo (2)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdić rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdić efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdić er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdić er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdić gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdić, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdić.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdić, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdić, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Avdić
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdiji
 5. Abdiaj
 6. Abadias
 7. Abdous
 8. Abdus
 9. Abitz
 10. Avdic
 11. Abdk
 12. Avdija
 13. Avdiji
 14. Abdes
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Avdiaj
 18. Abades
 19. Abadez
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Abts
 23. Apitz
 24. Abudas
 25. Abidjan
 26. Avdijaj
 27. Abdiaziz
 28. Abdagic
 29. Aftis
 30. Abadjian
 31. Abetz
 32. Abudoj
 33. Abats
 34. Aftiss
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Abdoussi
 40. Aboytes