Efternavn AbdelnabiAt vide mere om Abdelnabi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelnabi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelnabi.

Abdelnabi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelnabi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelnabi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelnabi

Se kort over efternavn Abdelnabi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelnabi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelnabi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelnabi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelnabi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelnabi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelnabi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelnabi i verden

 1. Egypten Egypten (8494)
 2. Sudan Sudan (5574)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (474)
 4. USA USA (74)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (34)
 6. Qatar Qatar (32)
 7. Algeriet Algeriet (26)
 8. Canada Canada (9)
 9. Sverige Sverige (7)
 10. England England (5)
 11. Libanon Libanon (5)
 12. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (3)
 13. Oman Oman (3)
 14. Schweiz Schweiz (2)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. Østrig Østrig (1)
 17. Belgien Belgien (1)
 18. Finland Finland (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Jordan Jordan (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Libyen Libyen (1)
 23. Malaysia Malaysia (1)
 24. Nederlandene Nederlandene (1)
 25. Polen Polen (1)
 26. Rusland Rusland (1)
 27. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelnabi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelnabi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelnabi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelnabi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelnabi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelnabi. Dette skyldes, at efternavnet Abdelnabi ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelnabi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelnabi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelnabi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelnabi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdulnabi
 2. Abdel nabi
 3. Abdalnabi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelgani
 12. Abdelhabib
 13. Abdelbaki
 14. Abdelaati
 15. Abdelaali
 16. Abdelkabir
 17. Abdellali
 18. Abdelahi
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhak
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhalim
 34. Abdelhamid
 35. Abdelhay
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkarim
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdellaoui