Efternavn Abdel bakiAt vide mere om Abdel baki efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel baki efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel baki.

Abdel baki efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel baki, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel baki helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel baki

Se kort over efternavn Abdel baki

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel baki i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel baki, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel baki, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel baki efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel baki efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel baki er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel baki i verden

 1. Irak Irak (7299)
 2. Yemen Yemen (1624)
 3. Syrien Syrien (355)
 4. Kuwait Kuwait (337)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (153)
 6. Egypten Egypten (153)
 7. Libanon Libanon (68)
 8. Oman Oman (68)
 9. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (39)
 10. Algeriet Algeriet (7)
 11. Thailand Thailand (6)
 12. Sverige Sverige (3)
 13. Canada Canada (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Jordan Jordan (1)
 16. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel baki rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel baki efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel baki er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel baki er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel baki gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel baki. Dette skyldes, at efternavnet Abdel baki ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel baki, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel baki.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel baki, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel baki, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelbaki
 2. Abdel hadi
 3. Abdul bari
 4. Abdel nabi
 5. Abdelbari
 6. Abdulbaki
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhak
 11. Abdelhakim
 12. Abdellahi
 13. Abdellati
 14. Abdelmalki
 15. Abdelnabi
 16. Abdul-baqi
 17. Abdel-hadi
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelouafi
 21. Abdelgani
 22. Abdel wahid
 23. Abdel sada
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelbaghi
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdel-bary