Efternavn Abdelkefi



At vide mere om Abdelkefi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkefi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkefi.

Abdelkefi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkefi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkefi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkefi

Se kort over efternavn Abdelkefi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkefi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkefi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkefi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkefi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkefi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkefi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkefi i verden

 1. Tunesien Tunesien (116)
 2. Qatar Qatar (16)
 3. Canada Canada (9)
 4. Belgien Belgien (8)
 5. USA USA (8)
 6. Frankrig Frankrig (5)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 8. Tyskland Tyskland (2)
 9. Spanien Spanien (2)
 10. England England (1)
 11. Libyen Libyen (1)
 12. Marokko Marokko (1)
 13. Monaco Monaco (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkefi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkefi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkefi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkefi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelkefi. Dette skyldes, at efternavnet Abdelkefi ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdelkerim
 2. Abdelkebir
 3. Abdelhedi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdelhafid
 8. Abdelkarim
 9. Abdelkrim
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdelli
 13. Abdelnabi
 14. Abdelatef
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelouafi
 18. Abdelkbir
 19. Abdelgani
 20. Abdeltif
 21. Abdelkarin
 22. Abdelbaki
 23. Abdelkadir
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelkabir
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdelloui
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdalahi
 35. Abdali
 36. Abdallahi
 37. Abdel
 38. Abdela
 39. Abdelaal
 40. Abdelah