Efternavn AbdellatiAt vide mere om Abdellati efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdellati efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdellati.

Abdellati efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdellati, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdellati helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdellati

Se kort over efternavn Abdellati

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdellati i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdellati, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdellati, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdellati efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdellati efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdellati er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdellati i verden

 1. Belgien Belgien (80)
 2. Spanien Spanien (61)
 3. Nederlandene Nederlandene (21)
 4. Marokko Marokko (9)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Peru Peru (1)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdellati rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdellati efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdellati er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdellati er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdellati gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdellati, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdellati.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdellati, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdellati, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdellati eller nogle af de efternavne, der ligner Abdellati, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdellati blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdellati med en fælles rod.

 1. Abdellahi
 2. Abdellatif
 3. Abdelati
 4. Abdelaati
 5. Abdellali
 6. Abdellawi
 7. Abdallahi
 8. Abdelali
 9. Abdelatif
 10. Abdelhadi
 11. Abdella
 12. Abdellah
 13. Abdellaoui
 14. Abdelli
 15. Abdelnabi
 16. Abdillahi
 17. Abdollahi
 18. Abdullahi
 19. Abdullatif
 20. Abdelhai
 21. Abdellaziz
 22. Abdelgani
 23. Abdelbaki
 24. Abdelaali
 25. Abdelahi
 26. Abdel latif
 27. Abdelloui
 28. Abdelbari
 29. Abdalahi
 30. Abdalla
 31. Abdallah
 32. Abdallaoui
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelaziz
 37. Abdelfatah
 38. Abdelghani
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid