Efternavn AbdellouiAt vide mere om Abdelloui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelloui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelloui.

Abdelloui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelloui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelloui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelloui

Se kort over efternavn Abdelloui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelloui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelloui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelloui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelloui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelloui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelloui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelloui i verden

 1. Algeriet Algeriet (4)
 2. USA USA (3)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. Irak Irak (1)
 5. Marokko Marokko (1)
 6. Nederlandene Nederlandene (1)
 7. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelloui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelloui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelloui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelloui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelloui, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelloui.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelloui kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelloui, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdellaoui
 2. Abdellouli
 3. Abdelaoui
 4. Abdallaoui
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelli
 8. Abdelnour
 9. Abdellali
 10. Abdellawi
 11. Abdlaoui
 12. Abdallahi
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellatif
 18. Abdelmoula
 19. Abdelmoumni
 20. Abdelnabi
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdullahi
 24. Abdulloev
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelouafi
 28. Abdellaziz
 29. Abdelmonim
 30. Abdelgani
 31. Abdelbaki
 32. Abdelaati
 33. Abdelmounim
 34. Abdelaali
 35. Abdelahi
 36. Abdelhedi
 37. Abdelkefi
 38. Abdelraouf
 39. Abdelbari
 40. Abdeli