Efternavn AbdelmaulaAt vide mere om Abdelmaula efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmaula efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmaula.

Abdelmaula efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmaula, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmaula helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmaula

Se kort over efternavn Abdelmaula

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmaula i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmaula, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmaula, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmaula efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmaula efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmaula er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmaula i verden

 1. Spanien Spanien (23)
 2. Bahrain Bahrain (1)
 3. Egypten Egypten (1)
 4. England England (1)
 5. Malta Malta (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmaula rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmaula efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmaula er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmaula er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelmaula kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelmaula, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelmoula
 2. Abdelmaoula
 3. Abdelmalak
 4. Abdelaal
 5. Abdelali
 6. Abdella
 7. Abdellouli
 8. Abdelmajid
 9. Abdelmalek
 10. Abdelmalik
 11. Abdelmalki
 12. Abdelmanje
 13. Abdelraza
 14. Abdelsalam
 15. Abdelmayid
 16. Abdalmalak
 17. Abdeljalak
 18. Abdeljalal
 19. Abdelaali
 20. Abdelhalak
 21. Abdellali
 22. Abdel aal
 23. Abdelhamza
 24. Abdelmagid
 25. Abdelmalack
 26. Abdala
 27. Abdalla
 28. Abdel-salam
 29. Abdela
 30. Abdelah
 31. Abdelatif
 32. Abdelaziz
 33. Abdelfatah
 34. Abdelfattah
 35. Abdelhadi
 36. Abdelhady
 37. Abdelhafid
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim