Efternavn AbdelmounimAt vide mere om Abdelmounim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmounim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmounim.

Abdelmounim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmounim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmounim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmounim

Se kort over efternavn Abdelmounim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmounim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmounim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmounim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmounim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmounim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmounim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmounim i verden

 1. Marokko Marokko (886)
 2. Tchad Tchad (9)
 3. USA USA (2)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Frankrig Frankrig (1)
 7. Sudan Sudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmounim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmounim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmounim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmounim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmounim gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelmounim. Dette skyldes, at efternavnet Abdelmounim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelmounim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelmounim.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelmounim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelmounim, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelmounim eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmounim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmounim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmounim med en fælles rod.

 1. Abdelmonim
 2. Abdelmounaim
 3. Abdelmoumni
 4. Abdelmonaim
 5. Abdellouli
 6. Abdelmoula
 7. Abdelmoumen
 8. Abdelmoughit
 9. Abdulmunem
 10. Abdelmoghit
 11. Abdel moneim
 12. Abdelloui
 13. Abdelaoui
 14. Abdelghani
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkerim
 19. Abdelkrim
 20. Abdellaoui
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmanje
 25. Abdelmessih
 26. Abdelnour
 27. Abdelrahim
 28. Abdelouahd
 29. Abdelmadjid
 30. Abdelmayid
 31. Abdelouafi
 32. Abdelmoutalib
 33. Abdelgani
 34. Abdelhanin
 35. Abdeladim
 36. Abdelmjid
 37. Abdelakrim
 38. Abdelouahid
 39. Abdelouhab
 40. Abdelmohsen