Efternavn AbdelmoumenAt vide mere om Abdelmoumen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmoumen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmoumen.

Abdelmoumen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmoumen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmoumen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmoumen

Se kort over efternavn Abdelmoumen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmoumen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmoumen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmoumen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmoumen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmoumen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmoumen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmoumen i verden

 1. Marokko Marokko (2520)
 2. Algeriet Algeriet (1820)
 3. Tunesien Tunesien (685)
 4. Frankrig Frankrig (258)
 5. USA USA (15)
 6. Spanien Spanien (12)
 7. Canada Canada (5)
 8. Yemen Yemen (4)
 9. Belgien Belgien (3)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 11. Schweiz Schweiz (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. England England (2)
 14. Mauretanien Mauretanien (2)
 15. Kina Kina (1)
 16. Skotland Skotland (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Nederlandene Nederlandene (1)
 19. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmoumen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmoumen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmoumen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmoumen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmoumen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelmoumen. Dette skyldes, at efternavnet Abdelmoumen ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelmoumen, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelmoumen, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmohsen
 3. Abdelmoula
 4. Abdelmounim
 5. Abdelkamel
 6. Abdellouli
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmanje
 9. Abdelnour
 10. Abdelouahed
 11. Abdelrahman
 12. Abdelhassen
 13. Abdelhossein
 14. Abdelmoughit
 15. Abdelouahd
 16. Abdelouafi
 17. Abdelmonaim
 18. Abdelmonim
 19. Abdelhamed
 20. Abdulmunem
 21. Abdelouhab
 22. Abdelmoghit
 23. Abdulmateen
 24. Abdulmumini
 25. Abdelloui
 26. Abdelmounaim
 27. Abdelmaoula
 28. Abdelaoui
 29. Abdelmaula
 30. Abdel kamel
 31. Abdeljaoued
 32. Abdel-rahman
 33. Abdelhamid
 34. Abdeljaber
 35. Abdelkader
 36. Abdelkazem
 37. Abdelkhalek
 38. Abdelkrim
 39. Abdellaoui
 40. Abdelmajid