Efternavn AbdolaAt vide mere om Abdola efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdola efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdola.

Abdola efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdola, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdola helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdola

Se kort over efternavn Abdola

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdola i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdola, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdola, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdola efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdola efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdola er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdola i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (89)
 2. Frankrig Frankrig (45)
 3. Spanien Spanien (21)
 4. Iran Iran (6)
 5. Indonesien Indonesien (5)
 6. Pakistan Pakistan (4)
 7. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 8. Norge Norge (3)
 9. USA USA (3)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Bulgarien Bulgarien (1)
 13. England England (1)
 14. Kasakhstan Kasakhstan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdola rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdola efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdola er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdola er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdola gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdola. Dette skyldes, at efternavnet Abdola ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdola, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdola.

At afgøre om efternavnet Abdola eller nogle af de efternavne, der ligner Abdola, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdola blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdola med en fælles rod.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdula
 4. Abdoli
 5. Abdila
 6. Abdol
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdalla
 10. Abdel
 11. Abdelah
 12. Abdella
 13. Abdill
 14. Abdilla
 15. Abdool
 16. Abdoul
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdollah
 22. Abdalah
 23. Abdaly
 24. Abdil
 25. Abdall
 26. Abdal
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdile
 32. Avdala
 33. Abdylla
 34. Abdull
 35. Abdeli
 36. Abdulan
 37. Abadal
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi