Efternavn AbdulloevaAt vide mere om Abdulloeva efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulloeva efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulloeva.

Abdulloeva efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulloeva, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulloeva helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulloeva

Se kort over efternavn Abdulloeva

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulloeva i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulloeva, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulloeva, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulloeva efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulloeva efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulloeva er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulloeva i verden

 1. Tadsjikistan Tadsjikistan (90331)
 2. Usbekistan Usbekistan (800)
 3. Rusland Rusland (265)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (20)
 5. Ukraine Ukraine (11)
 6. Hviderusland Hviderusland (8)
 7. Kasakhstan Kasakhstan (2)
 8. Malaysia Malaysia (2)
 9. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 10. USA USA (2)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Georgien Georgien (1)
 14. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulloeva rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulloeva efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulloeva er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulloeva er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulloeva gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdulloeva. Dette skyldes, at efternavnet Abdulloeva ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulloeva, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulloeva.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulloeva kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulloeva, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulloeva eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulloeva, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulloeva blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulloeva med en fælles rod.

 1. Abdullaeva
 2. Abdulloev
 3. Abduloeva
 4. Abdullayeva
 5. Abdullaev
 6. Abdulova
 7. Abduloev
 8. Abdulaeva
 9. Abdulla
 10. Abdullayev
 11. Abdulle
 12. Abdyldaeva
 13. Abdullha
 14. Abdulov
 15. Abdulaev
 16. Abdyllaev
 17. Abdalla
 18. Abdella
 19. Abdellouli
 20. Abdelmoula
 21. Abdilla
 22. Abdille
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdullahi
 26. Abdullahu
 27. Abdullatif
 28. Abdyldaev
 29. Avdulov
 30. Abdhulla
 31. Abdulazeez
 32. Abdule
 33. Abdullayew
 34. Abdelloui
 35. Abdylla
 36. Abdull
 37. Abadilla
 38. Abdala
 39. Abdalahe
 40. Abdallah