Efternavn AbdelkarinAt vide mere om Abdelkarin efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkarin efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkarin.

Abdelkarin efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkarin, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkarin helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkarin

Se kort over efternavn Abdelkarin

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkarin i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkarin, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkarin, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkarin efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkarin efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkarin er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkarin i verden

 1. USA USA (6)
 2. Brasilien Brasilien (1)
 3. Cameroun Cameroun (1)
 4. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkarin rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkarin efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkarin er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkarin er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkerim
 3. Abdelkrim
 4. Abdulkarim
 5. Abdelhanin
 6. Abdelkadir
 7. Abdelkabir
 8. Abdelbari
 9. Abdelkariem
 10. Abdelali
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhafid
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdelhamid
 18. Abdelkader
 19. Abdelkamel
 20. Abdelkazem
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdellatif
 24. Abdelmajid
 25. Abdelmalik
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdul-karim
 29. Abdulkadir
 30. Abdelgadir
 31. Abdelati
 32. Abdelkhalik
 33. Abdeljalil
 34. Abdelmayid
 35. Abdelhai
 36. Abdelkbir
 37. Abdellaziz
 38. Abdeluahid
 39. Abdelkebir
 40. Abdelwahid