Efternavn Abdel fattahAt vide mere om Abdel fattah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel fattah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel fattah.

Abdel fattah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel fattah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel fattah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel fattah

Se kort over efternavn Abdel fattah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel fattah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel fattah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel fattah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel fattah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel fattah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel fattah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel fattah i verden

 1. Egypten Egypten (43260)
 2. Irak Irak (7163)
 3. Yemen Yemen (3376)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1293)
 5. Kuwait Kuwait (781)
 6. Syrien Syrien (430)
 7. Jordan Jordan (331)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (306)
 9. Libanon Libanon (39)
 10. Spanien Spanien (12)
 11. Venezuela Venezuela (12)
 12. Frankrig Frankrig (9)
 13. Sydafrika Sydafrika (5)
 14. Norge Norge (2)
 15. Canada Canada (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Filippinerne Filippinerne (1)
 19. Sverige Sverige (1)
 20. Thailand Thailand (1)
 21. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel fattah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel fattah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel fattah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel fattah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel fattah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel fattah. Dette skyldes, at efternavnet Abdel fattah ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel fattah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel fattah.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel fattah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel fattah, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdel fattah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel fattah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel fattah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel fattah med en fælles rod.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfatah
 3. Abdelfettah
 4. Abdel sattar
 5. Abdel-fatah
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelfetah
 8. Abdul sattar
 9. Abdul faththah
 10. Abdul-sattar
 11. Abdel zahra
 12. Abdel wahab
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul satar
 16. Abdel aal
 17. Abdel gawad
 18. Abdel latif
 19. Abdel abas
 20. Abdel wassa
 21. Abdel rahman
 22. Abdel lah
 23. Abdel-rahman
 24. Abdel-salam
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelilah
 29. Abdeljawad
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalak
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdel-wahab
 40. Abdel-zahra