Efternavn AbdulkarimovAt vide mere om Abdulkarimov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulkarimov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulkarimov.

Abdulkarimov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulkarimov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulkarimov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulkarimov

Se kort over efternavn Abdulkarimov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulkarimov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulkarimov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulkarimov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulkarimov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulkarimov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulkarimov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulkarimov i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (822)
 2. Rusland Rusland (512)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (60)
 4. Usbekistan Usbekistan (22)
 5. Kirgisistan Kirgisistan (8)
 6. Armenien Armenien (1)
 7. Østrig Østrig (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulkarimov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulkarimov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulkarimov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulkarimov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulkarimov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulkarimov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulkarimov.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulkarimov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulkarimov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulkarimov eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulkarimov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulkarimov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulkarimov med en fælles rod.

 1. Abdulkarimova
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdulrahim
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdelkariem
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkazem
 20. Abdelrahim
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-kareem
 25. Abdul-rahim
 26. Abdulahi
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdulkhalil
 34. Abdullahi
 35. Abdullatif
 36. Abdullayev
 37. Abdulmalik
 38. Abdulnabi
 39. Abdulrahman
 40. Abdullaev