Efternavn AbdalkaremAt vide mere om Abdalkarem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalkarem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalkarem.

Abdalkarem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalkarem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalkarem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalkarem

Se kort over efternavn Abdalkarem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalkarem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalkarem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalkarem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalkarem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalkarem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalkarem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalkarem i verden

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalkarem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalkarem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalkarem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalkarem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalkarem. Dette skyldes, at efternavnet Abdalkarem ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdalkarem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdalkarem.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdalkarem kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdalkarem, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkariem
 6. Abdalahe
 7. Abdelkader
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-kareem
 12. Abdul-karim
 13. Abdelkarin
 14. Abdul karim
 15. Abdul kareem
 16. Abdelhakem
 17. Abdoulkarim
 18. Abdulkader
 19. Abdala
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdeljaber
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmalek
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdelsayed
 34. Abdularuf
 35. Abdulhakim
 36. Abdulkadir
 37. Abdullayev
 38. Abdulraheem
 39. Abdulrahim
 40. Abdyldaev