Efternavn AbdelakrimAt vide mere om Abdelakrim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelakrim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelakrim.

Abdelakrim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelakrim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelakrim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelakrim

Se kort over efternavn Abdelakrim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelakrim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelakrim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelakrim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelakrim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelakrim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelakrim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelakrim i verden

 1. Marokko Marokko (9)
 2. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 4. Tunesien Tunesien (1)
 5. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelakrim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelakrim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelakrim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelakrim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Abdelkrim
 2. Abdelhakim
 3. Abdelkarim
 4. Abdelkerim
 5. Abdeladim
 6. Abdelali
 7. Abdelatif
 8. Abdelaziz
 9. Abdelhalim
 10. Abdelrahim
 11. Abdul-karim
 12. Abdulhakim
 13. Abdulkarim
 14. Abdelati
 15. Abdelkbir
 16. Abdelmonim
 17. Abdelasis
 18. Abdelaaziz
 19. Abdelkarin
 20. Abdelbaki
 21. Abdul karim
 22. Abdelaati
 23. Abdelhakem
 24. Abdelazis
 25. Abdelaali
 26. Abdelazeem
 27. Abdelahi
 28. Abdelbari
 29. Abdelkariem
 30. Abdelaoui
 31. Abd el karim
 32. Abdelazid
 33. Abd-elaziz
 34. Abdalahi
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak