Efternavn AbdelkariemAt vide mere om Abdelkariem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkariem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkariem.

Abdelkariem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkariem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkariem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkariem

Se kort over efternavn Abdelkariem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkariem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkariem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkariem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkariem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkariem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkariem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkariem i verden

 1. Egypten Egypten (183)
 2. Sudan Sudan (36)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 4. England England (1)
 5. Nederlandene Nederlandene (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkariem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkariem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkariem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkariem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelkariem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelkariem.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelkariem kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelkariem, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkrim
 5. Abdulkareem
 6. Abdulkarim
 7. Abdelkarin
 8. Abdalkarem
 9. Abdelhakim
 10. Abdelhalim
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelrahim
 14. Abdul-kareem
 15. Abdul-karim
 16. Abdeladim
 17. Abdelkadir
 18. Abdelakrim
 19. Abdul karim
 20. Abdul kareem
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdoulkarim
 24. Abdelazeem
 25. Abdelbari
 26. Abd el karim
 27. Abdelali
 28. Abdelatif
 29. Abdelaziz
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhamid
 33. Abdeljaber
 34. Abdelkhalek
 35. Abdellahi
 36. Abdellati
 37. Abdellatif
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalek
 40. Abdelmalik