Efternavn AbdoulkarimAt vide mere om Abdoulkarim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoulkarim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoulkarim.

Abdoulkarim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoulkarim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoulkarim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoulkarim

Se kort over efternavn Abdoulkarim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulkarim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoulkarim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoulkarim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoulkarim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoulkarim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoulkarim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoulkarim i verden

 1. Niger Niger (7432)
 2. Cameroun Cameroun (3431)
 3. Comorerne Comorerne (1326)
 4. Tchad Tchad (1155)
 5. Mali Mali (839)
 6. Djibouti Djibouti (275)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (256)
 8. Benin Benin (39)
 9. Belgien Belgien (11)
 10. Marokko Marokko (9)
 11. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (7)
 12. Frankrig Frankrig (6)
 13. Canada Canada (4)
 14. Kina Kina (2)
 15. England England (2)
 16. Australien Australien (1)
 17. Kenya Kenya (1)
 18. Norge Norge (1)
 19. Polen Polen (1)
 20. Rwanda Rwanda (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulkarim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoulkarim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoulkarim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoulkarim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdoulkarim. Dette skyldes, at efternavnet Abdoulkarim ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdoulkarim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdoulkarim, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdoulkarim kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdoulkarim, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdulkarim
 2. Abdelkarim
 3. Abdul-karim
 4. Abdul karim
 5. Abdelkerim
 6. Abdelkrim
 7. Abdulhakim
 8. Abdulkadir
 9. Abdulkareem
 10. Abdulrahim
 11. Abdoulahi
 12. Abdoulkader
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdulkarimov
 16. Abdoullahi
 17. Abdoul aziz
 18. Abdelkariem
 19. Abd el karim
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkazem
 23. Abdelrahim
 24. Abdollahi
 25. Abdoulaye
 26. Abdul-amir
 27. Abdul-aziz
 28. Abdul-hakim
 29. Abdul-kareem
 30. Abdul-rahim
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdularuf
 34. Abdulatif
 35. Abdulaziz
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhamid
 38. Abdulkhalil
 39. Abdullahi
 40. Abdullatif