Efternavn AbdelkrimAt vide mere om Abdelkrim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkrim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkrim.

Abdelkrim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkrim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkrim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkrim

Se kort over efternavn Abdelkrim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkrim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkrim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkrim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkrim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkrim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkrim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkrim i verden

 1. Algeriet Algeriet (5179)
 2. Marokko Marokko (2588)
 3. Tunesien Tunesien (730)
 4. Frankrig Frankrig (444)
 5. Spanien Spanien (130)
 6. Irak Irak (79)
 7. Canada Canada (25)
 8. Egypten Egypten (16)
 9. USA USA (12)
 10. England England (8)
 11. Belgien Belgien (6)
 12. Tyskland Tyskland (4)
 13. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 14. Sudan Sudan (4)
 15. Sverige Sverige (4)
 16. Schweiz Schweiz (3)
 17. Mexico Mexico (3)
 18. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 19. Italien Italien (2)
 20. Australien Australien (1)
 21. Transnistrien Transnistrien (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (1)
 24. Niger Niger (1)
 25. Norge Norge (1)
 26. Fransk Polynesien Fransk Polynesien (1)
 27. Qatar Qatar (1)
 28. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkrim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkrim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkrim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkrim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelkrim gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelkrim. Dette skyldes, at efternavnet Abdelkrim ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkrim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkrim, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkerim
 3. Abdelakrim
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkbir
 6. Abdelkarin
 7. Abdeladim
 8. Abdelkariem
 9. Abdelali
 10. Abdelatif
 11. Abdelaziz
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkazem
 15. Abdelli
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-karim
 18. Abdelati
 19. Abdelhai
 20. Abdelmonim
 21. Abdelkebir
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelkadir
 25. Abdelmjid
 26. Abdul karim
 27. Abdelazis
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdoulkarim
 31. Abdelahi
 32. Abdel rahim
 33. Abdelkefi
 34. Abdelbari
 35. Abdeli
 36. Abd el karim
 37. Abdelazid
 38. Abd-elaziz
 39. Abdalahi
 40. Abdali