Efternavn AbdelmanjeAt vide mere om Abdelmanje efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmanje efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmanje.

Abdelmanje efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmanje, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmanje helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmanje

Se kort over efternavn Abdelmanje

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmanje i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmanje, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmanje, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmanje efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmanje efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmanje er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmanje i verden

 1. Spanien Spanien (20)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmanje rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmanje efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmanje er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmanje er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmanje gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelmanje, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelmanje.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelmanje, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelmanje, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelmanje eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmanje, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmanje blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmanje med en fælles rod.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmalak
 3. Abdelmalek
 4. Abdelmalik
 5. Abdelmalki
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelmonim
 9. Abdelgani
 10. Abdelhanin
 11. Abdelmagid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelmaula
 14. Abdalahe
 15. Abdela
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelali
 19. Abdelatif
 20. Abdelaziz
 21. Abdelfatah
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellaoui