Efternavn AbdelhosseinAt vide mere om Abdelhossein efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhossein efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhossein.

Abdelhossein efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhossein, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhossein helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhossein

Se kort over efternavn Abdelhossein

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhossein i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhossein, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhossein, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhossein efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhossein efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhossein er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhossein i verden

 1. Irak Irak (162720)
 2. Kuwait Kuwait (656)
 3. Yemen Yemen (46)
 4. Oman Oman (36)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (31)
 6. Libanon Libanon (11)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhossein rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhossein efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhossein er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhossein er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelhossein gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelhossein. Dette skyldes, at efternavnet Abdelhossein ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelhossein, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelhossein.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelhossein, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelhossein, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelhossein eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelhossein, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelhossein blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelhossein med en fælles rod.

 1. Abdelhassen
 2. Abdelmohsen
 3. Abdelmessih
 4. Abdelmoumen
 5. Abdelhanin
 6. Abdelbasset
 7. Abdelmassih
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhakim
 11. Abdelhalim
 12. Abdelhamid
 13. Abdellouli
 14. Abdelmoumni
 15. Abdelmoughit
 16. Abdelhai
 17. Abdelouafi
 18. Abdelmonaim
 19. Abdelmonim
 20. Abdelhamed
 21. Abdelasis
 22. Abdelhabib
 23. Abdelkarin
 24. Abdelhakem
 25. Abdelmounim
 26. Abdelouahid
 27. Abdel naser
 28. Abdelmoghit
 29. Abdelhafidi
 30. Abdel moneim
 31. Abdel sahib
 32. Abdelhedi
 33. Abdelloui
 34. Abdelmounaim
 35. Abdelaoui
 36. Abdelhuahed
 37. Abdel-rahman
 38. Abdel-salam
 39. Abdelali
 40. Abdelatif