Efternavn AbdelmalackAt vide mere om Abdelmalack efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmalack efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmalack.

Abdelmalack efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmalack, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmalack helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmalack

Se kort over efternavn Abdelmalack

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmalack i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmalack, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmalack, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmalack efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmalack efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmalack er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmalack i verden

 1. Brasilien Brasilien (22)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmalack rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmalack efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmalack er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmalack er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmalack gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abdelmalak
 2. Abdelmalek
 3. Abdelmalik
 4. Abdalmalak
 5. Abdeljalak
 6. Abdelhalak
 7. Abdelmalki
 8. Abdelsalam
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdul-malak
 13. Abdelmaula
 14. Abdel-salam
 15. Abdelaal
 16. Abdelali
 17. Abdelfatah
 18. Abdelhak
 19. Abdelhalim
 20. Abdelilah
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkhalek
 23. Abdella
 24. Abdellah
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmanje
 29. Abdelmoula
 30. Abdelraza
 31. Abdelwahab
 32. Abdelelah
 33. Abdelkhalik
 34. Abdelmadjid
 35. Abdelillah
 36. Abdelhilah
 37. Abdeljalil
 38. Abdelmayid
 39. Abdelmonaim
 40. Abdelwahad