Efternavn Abdel lahAt vide mere om Abdel lah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel lah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel lah.

Abdel lah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel lah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel lah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel lah

Se kort over efternavn Abdel lah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel lah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel lah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel lah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel lah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel lah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel lah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel lah i verden

 1. Spanien Spanien (1017)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel lah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel lah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel lah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel lah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel lah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel lah, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel lah, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel lah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel lah, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdelelah
 4. Abdel-lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdellilah
 15. Abdel aal
 16. Abdeallah
 17. Abd-allah
 18. Abdalla
 19. Abdallahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdalah
 38. Abdelouahd
 39. Abdelhai
 40. Abduallah