Efternavn AbdoulkaderAt vide mere om Abdoulkader efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdoulkader efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdoulkader.

Abdoulkader efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdoulkader, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdoulkader helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdoulkader

Se kort over efternavn Abdoulkader

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulkader i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdoulkader, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdoulkader, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdoulkader efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdoulkader efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdoulkader er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdoulkader i verden

 1. Djibouti Djibouti (3645)
 2. Niger Niger (3306)
 3. Frankrig Frankrig (121)
 4. Cameroun Cameroun (56)
 5. Burkina Faso Burkina Faso (44)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Sverige Sverige (5)
 8. Belgien Belgien (4)
 9. USA USA (3)
 10. Benin Benin (2)
 11. Canada Canada (1)
 12. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Indien Indien (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdoulkader rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdoulkader efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdoulkader er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdoulkader er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdoulkader. Dette skyldes, at efternavnet Abdoulkader ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdoulkader, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdoulkader, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdoulkader kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdoulkader, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdulkader
 2. Abdelkader
 3. Abdulkadir
 4. Abdelqader
 5. Abdoulaye
 6. Abdelkadir
 7. Abd-el-kader
 8. Abdoulkarim
 9. Abdel-kader
 10. Abdel kader
 11. Abdeljaber
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdul-amir
 15. Abdul-qadir
 16. Abdulhadi
 17. Abdulkareem
 18. Abdulkarim
 19. Abdullayev
 20. Abdoulahi
 21. Abdullaev
 22. Abdelgadir
 23. Abdulsayed
 24. Abdoulie
 25. Abdul amir
 26. Abdul gadir
 27. Abdoullah
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdulsatar
 31. Abdulaev
 32. Abdoullahi
 33. Abdullayew
 34. Abdoul aziz
 35. Abdoula
 36. Abdalahe
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelkarim
 40. Abdelkhalek