Efternavn Abdul latheefAt vide mere om Abdul latheef efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul latheef efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul latheef.

Abdul latheef efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul latheef, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul latheef helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul latheef

Se kort over efternavn Abdul latheef

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul latheef i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul latheef, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul latheef, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul latheef efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul latheef efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul latheef er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul latheef i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (706)
 2. Malaysia Malaysia (23)
 3. England England (4)
 4. Filippinerne Filippinerne (1)
 5. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul latheef rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul latheef efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul latheef er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul latheef er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul latheef gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul latheef. Dette skyldes, at efternavnet Abdul latheef ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdul latheef eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul latheef, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul latheef blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul latheef med en fælles rod.

 1. Abdul latif
 2. Abdul raheem
 3. Abdul rasheed
 4. Abdullatif
 5. Abdulraheem
 6. Abdul-latif
 7. Abdul-raheem
 8. Abdul-rasheed
 9. Abdul azeez
 10. Abdul hakeem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul hameed
 13. Abdulmateen
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ganee
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul haleem
 18. Abdul baree
 19. Abdel latif
 20. Abdellatif
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-hameed
 23. Abdul-kareem
 24. Abdulatif
 25. Abdulkareem
 26. Abdullah
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdullayev
 30. Abdullayeva
 31. Abdullaev
 32. Abdullaeva
 33. Abdelatef
 34. Abdul rahman
 35. Abdul sattar
 36. Abdul rauf
 37. Abdullazadeh
 38. Abdul ghanee
 39. Abdul faththah
 40. Abdul gadhir