Efternavn AbdulrahamanAt vide mere om Abdulrahaman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulrahaman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulrahaman.

Abdulrahaman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulrahaman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulrahaman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulrahaman

Se kort over efternavn Abdulrahaman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulrahaman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulrahaman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulrahaman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulrahaman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulrahaman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulrahaman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulrahaman i verden

 1. Nigeria Nigeria (43010)
 2. Sudan Sudan (2800)
 3. Tanzania Tanzania (370)
 4. Kenya Kenya (285)
 5. Indien Indien (97)
 6. Filippinerne Filippinerne (17)
 7. Cameroun Cameroun (9)
 8. Ghana Ghana (9)
 9. USA USA (7)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Sydafrika Sydafrika (3)
 12. Uganda Uganda (3)
 13. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 14. Benin Benin (2)
 15. Pakistan Pakistan (2)
 16. Sverige Sverige (2)
 17. Belgien Belgien (1)
 18. Brasilien Brasilien (1)
 19. Danmark Danmark (1)
 20. Egypten Egypten (1)
 21. Etiopien Etiopien (1)
 22. England England (1)
 23. Irak Irak (1)
 24. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 25. Liberia Liberia (1)
 26. Malawi Malawi (1)
 27. Norge Norge (1)
 28. Singapore Singapore (1)
 29. Somalia Somalia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulrahaman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulrahaman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulrahaman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulrahaman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulrahaman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulrahaman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulrahaman.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulrahaman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulrahaman, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdulrahman
 2. Abdelrahman
 3. Abdul-rahman
 4. Abdul rahman
 5. Abdel-rahman
 6. Abdulrahim
 7. Abdulhanan
 8. Abdul hanan
 9. Abdul rahmaan
 10. Abdel rahman
 11. Abdelrahim
 12. Abdul-ahad
 13. Abdul-ghafar
 14. Abdul-hamid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-samad
 17. Abdulahad
 18. Abdulhamid
 19. Abdulraheem
 20. Abdul hamid
 21. Abdul samad
 22. Abdulrazak
 23. Abdalahmad
 24. Abdulsalam
 25. Abdulwahab
 26. Abdul hannan
 27. Abdelhamid
 28. Abdelraza
 29. Abdelsalam
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-ghafur
 33. Abdul-ghani
 34. Abdul-hadi
 35. Abdul-hakim
 36. Abdul-hameed
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-khaliq
 39. Abdul-razzaq
 40. Abdul-salam